Monteur Elektrotechniek

Seascape is per direct op zoek naar een monteur elektrotechniek. Als monteur zal je deels standaard producten en deels klant specifieke systemen maken. De producten bestaan onder andere uit video systemen, beroepsduik communicatie systemen, camera’s en LED lights. Je pleegt onderhoud en werkt aan uiteenlopende projecten waar embedded systems, meet- en regelsystemen met elkaar te maken hebben. Als monteur elektrotechniek ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig of onder toezicht  assembleren van producten.
WERKZAAMHEDEN
 • Samenstellen van PCB’s, Diverse systemen opbouwen op basis van printen en bedraden;
 • Kabelbomen maken, stekkers aanzetten en ingieten;
 • Bouwen en assembleren van schakelkasten en elektronica systemen;
 • Mechanische bewerkingen zoals boren/tappen van halffabrikaten;
 • Systemen inbedrijfstellen en testen repareren.
PROFIEL
 • MBO werk- en denkniveau bij voorkeur aangevuld met een opleiding richting Elektrotechniek;
 • Hands-on mentaliteit;
 • Technisch inzicht verkregen door opleiding of ervaring;
 • Leergierig, accuraat, flexibel, stressbestendig.
OVER HET BEDRIJF

Seascape BV is een jong en dynamisch bedrijf in de maritieme sector, gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van onderwater apparatuur, systemen en sensoren. Daarnaast vertegenwoordigt Seascape een groot aantal onderwater gerelateerde producten van buitenlandse producenten. We leveren onze producten aan de offshore en inshore markt. We hebben onze eigen productlijn “Novasub”, bestaande uit een breed scala van onderwater producten. Naast onze eigen productlijn draaien we grote projecten voor klanten over heel de wereld. We zijn een kleine onderneming met 10 specialisten. De werksfeer binnen het bedrijf is informeel, de communicatie lijnen zijn kort en organisatie structuur is plat. De kracht van Seascape ligt in het kunnen uitdenken en leveren van een totaalpakket.

WIJ BIEDEN

Een fulltime functie met afwisselende werkzaamheden en goede arbeidsvoorwaarden. Mogelijkheid tot zelf ontplooiing en doorgroei binnen het bedrijf. Werk in een enthousiast team met uitzicht op een vast contract binnen een groeiende organisatie. Ontspannen collegiale werk omgeving in modern ingerichte werkplaatsen. Salaris indicatie, nader overeen te komen.

GEINTRESSEERD?

Voldoe jij aan bovenstaande voorwaarden en heb je passie voor je vak. Dan kan je jouw sollicitatie met C.V. richten aan info@seascape.nl. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

De tipgever krijgt de vergoeding van €500,- alleen als de sollicitant na 2 maanden nog bij seascape werkt en deze word aangedragen via hem. 

  Cart